Rólam

Mocsári Gabriella vagyok, édesanya és Neurofeedback tréner. A neurofeedback tréningről pár évvel ezelőtt hallottam és olvastam pozitív véleményeket. Felkeltette az érdeklődésem, mivel éppen kerestünk egy új fejlesztési módszert kisfiunk számára.

Kisfiunk születése után pár évvel szembesültünk azzal, hogy bizonyos területeken a fejlődése eltér az átlagtól és szüksége van segítségre. Sok fejlesztési módszert felkutattunk (TSMT, HRG, Alapozó terápia, Speciális diéta, Kognitív fejlesztés stb.), sokat ki is próbáltunk és hatékonyságuk miatt van, amelyet a mai napig alkalmazunk.

Az iskolakezdés nehézségei felvetették, hogy szükségünk lenne egy olyan segítségre, amivel az egyre erősödő szorongását tudjuk csökkenteni. Ekkor kezdtem el jobban foglalkozni a neurofeedback lehetőségekkel.

A kutatás során bukkantam rá a Neurosol központra, ahol elsajátíthattam az Other módszer szerinti ILF technológiát, kiváló oktatók segítségével. Miután megszereztem az ismereteket, otthon kezdtem el foglalkozni kisfiam fejlesztésével és nagy örömünkre nagyszerű eredményeket sikerült elérnünk. Sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lett, türelmesebb velünk és testvérével is.

Magam is kipróbáltam a tréninget, az eredménye pedig lenyűgöző volt számomra. Már néhány kezelés után éreztem a nyugalmat magamon, a stressztűrő képességem növekedett és kiegyensúlyozottabb lettem.